Welkom!

Ik ben Patricia van Walstijn, eigenaar van het Chi Neng Instituut en NEI Academy.
In 1997/1998/1999 gaf ik samen met Roy Martina, grondlegger van de methode, de NEI-opleiding in meerdere landen.  In Italië aan artsen, in de V.S. bij Deepak Chopra, in Duitsland, België en  en China. Nadat ik samen met Roy Chi Neng Qigong ontdekte in China heb ik mij vooral toegelegd op het verspreiden en lesgeven in deze bewegingsleer. Zie daarvoor mijn website: www.neiacademy.nl.

NEI ben ik altijd blijven gebruiken, zowel voor mijn eigen kinderen als om anderen te coachen. Dat ik nu toch weer de NEI-opleiding geef is puur omdat ik zelf geen volle praktijk wil en omdat ik graag mensen door wil sturen naar coaches die de methode gebruiken zoals ik dat doe. Daarbij is voor mij het aanleren van de O-ringtest het allerbelangrijkste onderdeel van de opleiding samen met het leren van een eenvoudig en effectief protocol. Als je zoveel vertrouwen in de methode en jezelf hebt dat je op elk moment iedereen kan testen dan ben je wat mij betreft klaar om te coachen met NEI. Ik raad vooral mensen met kinderen aan de opleiding te doen omdat dit wat mij betreft een van de beste manieren is om kinderen tot stabiele volwassenen te begeleiden.

Als het bij je past kun je nadat je ook deel 2 van de opleiding hebt gedaan wat mij betreft een eigen NEI-coachingpraktijk beginnen. Graag! dan vermeld ik je op de site en stuur ik door.

Ik geef de NEI-opleiding op aanvraag. Laat het me weten als je interesse hebt. Zodra ik 6 mensen met interesse heb plannen we samen een datum en komt die op de site zodat er meer mensen aan kunnen sluiten. Ik geef de opleiding in onze prachtige locatie in Arnhem aan maximaal 12 mensen.