Welkom!

Ik ben Patricia van Walstijn. Oprichter van trainingsinstituut Cityzen-Arnhem en het Chi Neng Instituut.

In 1997 studeerde ik voor het eerst NEI (Neuro Emotionele Integratie) bij Roy Martina, de grondlegger van de methode. Samen met hem ben ik vervolgens de NEI-opleiding gaan onderwijzen in meerdere landen. We gaven les aan artsen in Italië, bij Deepak Chopra in de Verenigde Staten maar ook aan coaches in Duitsland, België, China en Taiwan.

In China maakte ik in 1998 ook kennis met Chi Neng Qigong. Net als NEI wilde ik deze bewegingsleer graag delen en inmiddels leid ik al meer dan 20 jaar mensen op tot instructeur. Je bent welkom op de website www.chineng.nl voor meer informatie.

NEI-sessies ben ik altijd blijven geven. In mijn praktijk maar ook thuis voor mijn eigen kinderen. De NEI-methode is als een tweede natuur voor me. Door met – in plaats van tegen – het onderbewuste te werken, kun je stress en andere klachten laten verminderen of verdwijnen. Omdat ik wegens de vele aanvragen in mijn praktijk steeds vaker mensen moest teleurstellen, ben ik sinds 2015 weer anderen gaan opleiden tot NEI-coach. Het aanleren en gebruik van de O-ringtest is een essentieel deel van de opleiding, samen met het leren van een eenvoudig maar effectief protocol.

Ik raad vooral mensen met kinderen aan om minimaal de basismodule te volgen, omdat dit een van de meest effectieve manieren is om kinderen tot stabiele volwassenen te begeleiden. Na het succesvol voltooien van de hele opleiding kan je een eigen NEI-coachingspraktijk beginnen. Graag! Je wordt dan vermeld op de website en wij sturen mensen naar je door.

Hartelijke groet,

Patricia van Walstijn

Oprichter Cityzen-Arnhem en Chi Neng Instituut
NEI-docent
Chi Neng Qigong docent
NLP-master