Welkom!

Ik ben Patricia van Walstijn, eigenaar van het Chi Neng Instituut en Cityzen-Arnhem.
In 1997/1998/1999 gaf ik samen met Roy Martina, grondlegger van de methode, de NEI-opleiding in meerdere landen.  In Italië aan artsen, in de V.S. bij Deepak Chopra, in Duitsland, België, China en Taiwan. Nadat ik samen met Roy Chi Neng Qigong ontdekte in China heb ik mij voornamelijk toegelegd op het opleiden van anderen tot instructeur in deze effectieve bewegingsleer. Zie daarvoor mijn website: www.chineng.nl.

NEI ben ik intussen altijd blijven gebruiken, zowel voor mijn eigen kinderen als om anderen te coachen. Het is voor mij als een tweede natuur. Praatsessies hebben mijns inziens weinig zin als het onderbewuste niet ook meegenomen wordt in de richting die je wilt.

Dat ik sinds 2015 toch weer de NEI-opleiding geef is puur omdat ik zelf geen volle praktijk wil en omdat ik graag mensen door wil sturen naar coaches die de methode gebruiken zoals ik dat doe. Daarbij is voor mij het aanleren van de O-ringtest het allerbelangrijkste onderdeel van de opleiding, samen met het leren van een eenvoudig en effectief protocol. Als je zoveel vertrouwen in de methode en jezelf hebt dat je op elk moment iedereen kan testen dan ben je wat mij betreft klaar om te coachen met NEI. Ik raad vooral ook mensen met kinderen aan de opleiding te doen omdat dit een van de beste manieren is om kinderen tot stabiele volwassenen te begeleiden.

Als het bij je past kun je nadat je ook de Vervolgopleiding succesvol hebt voltooid wat mij betreft een eigen NEI-coachingpraktijk beginnen. Graag! dan vermeld ik je op de site en stuur ik door.

Laat het me weten als je interesse hebt. Ik geef de opleiding twee keer per jaar in onze prachtige locatie in Arnhem aan maximaal 14 mensen.

Hartelijke groet,

Patricia van Walstijn