Onze huurders

Chi Neng Instituut

Chi Neng Instituut

Chi Neng (Zhineng) Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze medische qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het effect op de vitaliteit en gezondheid. De eenvoudige oefeningen stimuleren je levensenergie en maken dat je ontspannen in het leven staat. Het Chi Neng Instituut verzorgt sinds 1998 een volledige opleiding in deze bewegingsleer met een team van Nederlandse en Chinese docenten. Bekijk de website

Chi Neng Instituut

Roy Martina

Roy Martina is een Antilliaans holistisch arts. Hij is business coach internationaal bestseller auteur en hij geeft trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit (Mind Body Medicine) aan bedrijven, artsen en therapeuten. Hij is de grondlegger van o.a. Omega Heling en NEI (Neuro-Emotionele Integratie). Bekijk de website.

Chi Neng Instituut

Sportcentrum Papendal is het grootste topsporttrainingscentrum van Nederland. Tegenwoordig maken bijna 400 topsporters dagelijks gebruik van de topfaciliteiten. Papendal is al sinds de jaren zeventig in gebruik als trainingslocatie voor de topsport. In 1971 werd het sportcentrum officieel geopend door Prinses Beatrix. Bekijk de website.